Nieuws

Doe mee en win!

Doe mee en win!

Edward Beukers

4 november 2014

Geen reacties

Binnenkort komt de cd met het boek van de 2 Kleine Kleutertjes uit. Daarom hebben we een leuke actie bedacht. Ook jij kan vanaf nu meedoen aan de grote 2 Kleine Kleutertjes kleurwedstrijd.

Hoe gaat dat in zijn werk? Via onze actiepagina kan jij de kleurplaat downloaden, opslaan en printen. Kleur de tekening zo mooi mogelijk in en stuur de tekening daarna op.

Onder alle inzendingen worden leuke prijzen verloot. De jury staat onder leiding van Jan en Monique Smit.

De actie is inmiddels gesloten.

 

3 Comments

 1. chantal says:

  Wie zijn de winnaars van de kleurwedstrijd??

 2. Marielle says:

  Complimenten voor dit geweldige project!! Sinds onze zoon 7 maanden is zit hij al te wiebelen in de box, stoel of staand bij de computer/iPad als de liedjes gedraaid worden. Inmiddels is hij bijna 15 maanden en vind het nogsteeds helemaal geweldig! De liedjes lokken ook uit om te gaan kletsen 😉 want 1 van de eerste woordjes die hij ging zeggen was ‘vis’ en dan bedoelde hij echt het liedje ‘wist je dat een visje’, zodra we deze dan opzette kwam er een hele dikke vette lach op z’n gezicht. Op moment zegt hij ‘dietjes’ (bedoeld dan diertjes) en wil dan ‘wat doet een eendje’. Geweldig!!
  Onze zoon is 1 maand jonger dan jullie senn 😉 en ook een ‘smit-je’ … Zou het aan de naam liggen?? Hihi. Muziek kun je niet vroeg genoeg mee beginnen 😉
  Jan en Monique dank voor dit geweeeeeldige project en de leuke nieuwe kinderliedjes! Komt er nog een vervolg op? Hihi.

 3. Francisca van Gils says:

  Ik vind dit Idee heel leuk heb zelf 6 kleinkinderen.Jan is een fijne goozer ik hoop dat hij nog heel veel leuke dingen doet!Jan doorgaan zo!!!!
  Groetjes ook aan je zus.Cissy.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *