Nieuws

DVD 2 Kleine Kleutertjes met Puzzelboek nu te reserveren

DVD 2 Kleine Kleutertjes met Puzzelboek nu te reserveren

Edward Beukers

20 maart 2015

Geen reacties

De DVD van de 2 Kleine Kleutertjes is bijna beschikbaar! Na het grote succes van de CD met het boek en de theatervoorstellingen, is de enige echte DVD van de 2 Kleine Kleutertjes vanaf 5 juni verkrijgbaar en nu vast te reserveren, inclusief een leuk puzzelboek. Reserveer dan ook nu vast een exemplaar van deze DVD met puzzelboek!

DVD met puzzelboek

Na lang wachten en vele vragen over een DVD is het bijna zover. De DVD van de 2 Kleine Kleutertjes komt eraan! Op deze DVD staan alle vrolijke liedjes waarmee wij de kinderen leren hoe ze moeten tellen, de dagen van de week leren en nog veel meer. Deze DVD wordt inclusief puzzelboek geleverd. Met dit puzzelboek leren de kinderen spelenderwijs alle jaargetijden. De moeilijkheidsgraad loopt iedere bladzijde een beetje op, zodat ze steeds behendiger worden in het maken van een puzzel.

DVD 2 Kleine Kleutertjes reserveren

Reserveer de DVD bij Bol.comU kunt de DVD nu vast bij Bol.com reserveren. Behalve de DVD ontvangt u ook het puzzelboek met daarin 4 puzzels. De DVD met puzzelboek is een mooie aanvulling op de CD en het boek!

Zodra de DVD met het puzzelboek beschikbaar is, wordt uw bestelling verstuurd. De verwachting is dat uw bestelling rond 5 juni verstuurd zal worden.

Reageren niet (meer) mogelijk