Nieuws

Platina voor Jan en Monique Smit

Platina voor Jan en Monique Smit

Edward Beukers

27 november 2014

Geen reacties

2 Kleine Kleutertjes project blijkt schot in de roos

Werden Jan en Monique Smit vorige week nog compleet overdonderd toen presentator Humberto Tan het duo in RTL Late Night met een gouden award verraste voor het album van hun gezamenlijke project 2 Kleine Kleutertjes, vanavond was het de beurt aan Peter van der Vorst om dat te overtreffen. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard heeft hij broer en zus Smit namelijk een platina award overhandigd voor het album.

Jan kan het allemaal maar moeilijk geloven: “Ik draai al een tijdje mee hoor, maar dit heb ook ik nog nooit meegemaakt. Binnen een week van goud naar platina. Dat is toch bizar. Blijkbaar hebben we de juiste snaar weten te raken en is dit momenteel hét ideale cadeau artikel”. Voor Monique staat de wereld helemaal op zijn kop: “Ik kreeg alle commotie natuurlijk wel mee van de week. Met name de boekenleverancier is geloof ik 24 uur per dag in touw geweest en dat is ie nog. Ik ben er behoorlijk van ondersteboven en heb er ook eigenlijk geen woorden voor”.

Theatershow
2 Kleine Kleutertjes verscheen onlangs als losse cd en tevens als liedjesboek met teksten, vrolijke illustraties en de cd met 15 liedjes, gezongen door Monique. Op 11 februari start zij met een theatershow, gebaseerd op dit materiaal. Monique: “Dat wordt echt superleuk. We zijn er nu volop mee bezig. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op heel bijzondere wijze tot leven. Samen met mij beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin de meeste liedjes van de 2 Kleine Kleutertjes cd een verrassende vertolking krijgen. Meer ga ik er nog niet over verklappen”.

 

3 Comments

 1. van der Horst says:

  Gister het leuke cadeau gekregen. Helaas heb ik een fout ontdekt. De eerste zing van het nummer Zomer mist helaas. Denk wou het toch even zeggen.

 2. Yolanda says:

  Ik ben razend enthousiast maar wil hem ook in het duits.
  Super bedankt voor dit leuke idee. Ik hoop op meer.

 3. monique says:

  Hartstikke leuk project alleen jammer dat wij als detailist niet eens de cd kunnen bestellen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *